قراردادبیمه گروهی زائرین حج تمتع93

  1-  بیمه عمر، حوادث و درمان (سرمایه و تعهدات)

1-1- در صورت فوت به هر علت هر یک از بیمه شدگان پرداخت غرامت به مبلغ 120,000,000 ريال

1-2- در صورت فوت بیمه شدگان در اثر حادثه پرداخت غرامت به مبلغ 380,000,000 ريال

1-3- بدیهی است در صورت فوت بر اثر حادثه هر یک از بیمه شدگان در طول مدت قرارداد میزان غرامت فوت 500,000,000 ريال می باشد.

1-4- در صورت بروز حادثه منجر به نقص عضو و یا از کار افتادگی دائم و کامل پرداخت غرامت  مبلغ 380,000,000 ريال

1-5- در صورت بروز حادثه منجر به نقص عضو و یا از کار افتادگی دائم و جزئي پرداخت غرامت حداكثر تا سقف مبلغ 380,000,000 ريال

1-6- در صورت بستری شدن بیمه شده در مراکز درمانی ایران به علل بیماری یا حادثه پرداخت خسارت تا سقف 150،000،000ريال

1-7- هزینه مراجعت زائر بیمار یا مصدوم از ایستگاه پروازی به شهر محل اعزام با ارائه رسید معتبر از محل بند 1-6

1-8- هزینه مراجعت زائر فوت شده از ایستگاه پروازی به شهر محل اعزام با ارائه رسید معتبر از محل بند 1-1

1-9- مدت پوشش هر یک از بیمه شدگان ( زائرین، عوامل ستادی ، عوامل اجرایی ، روحانیون و کادر پزشکی ) 48 ساعت قبل از اعزام تا 72 ساعت پس از مراجعت خواهد بود. در صورتی که زائر در عربستان بیمار یا مصدوم گشته و بر اثر آن به ایران مراجعه و به مراکز درمانی مراجعه نماید تا دو هفته پس از بازگشت تحت پوشش خواهد بود.

1-10-     ادامه درمان زائرین بیمار که از عربستان به ایران مراجعت و به جهت طول درمان به استفاده از خدمات درمانی چون ارتوپدی، گچ گیری، خدمات تصویربرداری، آزمایشگاهی، فیزیوتراپی و خدمات سرپایی (پاراکلینیکی) نیاز دارند تا پایان درمان در کشور ایران تحت پوشش بیمه می باشند و می توانند به مراکز درمانی مراجعه نموده و جبران خسارت حداکثر تا سقف 10,000,000 ريال از محل تعهدات بیمه درمان زائران انجام خواهد شد.

1-11-     پرداخت هزينه انتقال بيماران حادثه ديده از ناحيه شكستگي ستون فقرات ،‌لگن و فمور در هنگام عمليات عمره ، پس از ترخيص از بيمارستان جهت انتقال به مكه يا مدينه حداكثر تا سقف 400 ريال سعودي از محل تعهدات مربوط به هزينه هاي درماني .

1-12-     بیمه گر متعهد گردیده نسبت به تهیه اقلام تدارکاتی، تبلیغاتی و فرهنگی زائرین عمره مانند جاکفشی، جای گذرنامه، بروشورهای تبلیغاتی ، پوستر اقدام نماید.

1-13-     هزینه های مربوط به حمل و نقل بیماران در عربستان از کاروان تا بیمارستان ها ( براي بيماراني كه نياز به بستري شدن دارند ) یا تهیه داروهای مصرفی زائرین با دستور پزشکان مرکز پزشکی حج كه در ليست داروهاي مركز پزشكي نمي باشد تا سقف 200 ريال سعودی از طریق بیمه گر قابل پرداخت می باشد. (مشروط بر تائيد مركز پزشكي حج )

تبصره: مدیران محترم کاروانها می بایست با ارائه مشخصات زائر اعم از نام و نام خانوادگی، شماره کاروان و همچنین ارائه تصویر صفحات گذرنامه نسبت به پرداخت هزینه مذکور (بند 1-11) و (بند 1-13) اقدام و نهایتاً از طریق امور مالی دفتر نمایندگی سازمان در عربستان یا ستادهای مکه و مدینه با ارائه مدارک مثبته نسبت به تسویه حساب اقدام خواهند نمود.

1-14-     شرکت بیمه ایران متعهد گردیده در کلیه ایستگاه های پروازی پرترافیک کشور نسبت به استقرار آمبولانس و تیم اورژانس (برابر استاندارد تعريف شده وزارت بهداشت و درمان) با تجهیزات مناسب در زمان رفت و برگشت زائرین و در سایر ایستگاههای پروازی بصورت آنکال جهت ارائه خدمات درمانی و انتقال بیماران به بیمارستان های کشور تا پایان عملیات عمره اقدام نمایند.

2-  بیمه مسئوليت (بار) تعهدات و پوشش ها

2-1-  اموال هر نفر از زائرین تمتع سال 1393 در زمان رفت تا مبلغ 3,000,000 ريال تحت پوشش بیمه می باشد.

2-2-  اموال هر نفر از زائرین تمتع سال 1393 در زمان برگشت تا مبلغ 10,000,000 ريال تحت پوشش بیمه می باشد.

2-3-  حداکثر تعهد بیمه گر در طول مدت اعتبار این قرارداد 6,000,000,000 ريال می باشد. بدیهی است این اعتبار بین کلیه زائرین مالباخته تقسیم خواهد شد.

2-4-  حداکثر خسارت پرداختی برای دوربین فیلمبرداری و عکسبرداری به میزان 70% قیمت روز و تا سقف 3,500,000 ريال از سوی بیمه گر پرداخت خواهد شد.

2-5-  بار هر یک از زائرین از زمان رفت و تحویل بار به فرودگاه و تا زمان برگشت و تحویل بار به ایشان در کشور ایران تحت پوشش بیمه می باشد.

تبصره1:لازم بذكر است مسئوليت بار زائرين كه در زمان رفت يا برگشت از عربستان تحويل شركتهاي هواپيمايي شده و در ازاء آن  تگ بار به زائرين تحويل گرديده با شركت هاي هواپيمايي بوده و شركت بيمه گر نسبت به  اين لوازم تعهدي نخواهد داشت . فلذا نياز است زائرین گرامي نسبت به اخذ لوازم كامل خود از شركتهاي هواپيمایي توجيه شوند.

تبصره2: در صورت مفقودی اشیاء و لوازم می بایست  مشخصات زائر و لوازم مفقود شده به اطلاع ستادهاي مستقر در مكه و مدينه يا دفتر نمايندگي سازمان در عربستان يا مديريتهاي حج و زيارت استان هاي سراسر كشور اطلاع رساني گردد .

واحدهاي مذكور پس از ثبت اطلاعات فوق در سايت بيمه زائرین تمتع سال 1393 و چاپ فرم از سايت مربوطه به مالباختگان تحويل خواهند نمود . فرم چاپ شده پس از تائيد ستاد مکه یا مدینه و همچنین دفاتر حج و زیارت استانها قابل ارائه به شركت بيمه و اخذ خسارت مي باشد . مضافاً اينكه مدت زمان لازم براي ارائه گزارش (فرم اشياء‌گمشده) به شركت بيمه حداكثر از زمان برگشت به ايران  3 ماه مي باشد .

 تبصره3: وجوه نقد، طلا، جواهرات ، اوراق بهادار، سمعك ، عينك ، ساعت مچی، کالسکه بچه، دارو و مواد غذائی، عطر و ادوکلن، گوشی تلفن همراه و  هر آنچه که ماهیت بار ندارد از تعهدات بیمه گر خارج بوده و جبران خسارت نخواهد شد.

تبصره4: به منظور جلوگیری از بروز اختلاف و اعتراض زائرین الزامی است قبل از اعزام کاروان،  مواردی که جزء استثنائات قرارداد بوده و قابل پرداخت نمی باشد به درستی و به دقت به زائرین اطلاع رسانی شود و همچنین از تأیید فرم هایی که در آن موارد فوق الذکر درج گردیده خودداری بعمل آید.

درباره دکترحسین پور

مدرک تحصیلی :دکتری
این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *